0497/89.90.88 info@meterspeters.be

Zomerschool 2015 wordt beëindigd met groot slotfeest

Zomerschool 2015 wordt beëindigd met groot slotfeest

 

De zomerschool van Meters & Peters is dit jaar opnieuw een groot succes geworden. Sinds 1 juli worden 120 kinderen tussen zes en twaalf in de school van de Louizastraat door onze vrijwilligers ondergedompeld in een Nederlands taalbad en krijgen ze ook allerlei sportieve, muzikale en artistieke vaardigheden mee.

De zomerschool wordt op 7 augustus om 10 uur afgesloten met een slotfeest in de studio Herman Teirlinck, Maarschalk Gerardstraat 4 in Antwerpen. De kinderen zullen er het resultaat laten zien van zes weken inzet en enthousiasme.
De diploma’s worden uitgereikt door schepen Ludo Van Campenhout, waarnemend burgemeester. Het feest wordt besloten met een receptie.

Op het slotfeest zal ook bijzondere aandacht gaan naar onze tienjarige samenwerking met het museum KMSKA. Meer informatie over die samenwerking vindt u hier.