Praktische informatie zomerschool 2016  

 

Op maandag 4 juli gaat de zomerschool 2016 van start. Het is nu al de zeventiende keer dat Meters & Peters een zomerschool organiseert. Opnieuw zullen we aan 120 kinderen gedurende zes weken een taalbad Nederlands geven, en daarnaast ook zorgen voor sport, spel, muziek en allerlei culturele activiteiten. Zelfs leren fietsen staat op het programma!

De zomerschool loopt van maandag 4 juli tot en met vrijdag 12 augustus 2015 in de basisschool Perspectief, in de Louizastraat in Antwerpen (ingang langs de Koninginnestraat). Kinderen van 6 tot 12 jaar, die minder dan een jaar geleden in de stad zijn aangekomen, zijn welkom. De school loopt elke weekdag van 9 tot 12, behalve op donderdag want dan maken we ‘s namiddags nog een uitstap. Donderdag 21 juli is een vrije dag, maar de dag erna, vrijdag 22 juli, is er opnieuw zomerschool.

Aanmelden voor de zomerschool gebeurt op zaterdag 2 juli vanaf 9 uur in het Atlasgebouw, Carnotstraat 110 in Antwerpen. De kinderen dienen hiervoor zelf aanwezig te zijn, zodat we hun taalniveau kunnen testen. De inschrijvingsprijs bedraagt 25 euro per gezin. Graag contant geld meebrengen en een document waaruit de juiste naam van het kind blijkt.