Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 10 augustus vindt opnieuw onze zomerschool plaats, dit jaar al voor de negentiende keer.  Opnieuw zullen we aan 120 kinderen gedurende zes weken een taalbad Nederlands geven, en daarnaast ook zorgen voor sport, spel, muziek en allerlei culturele activiteiten.

Plaats van het gebeuren is het instituut Sint Maria, Lovelingstraat 8 in 2060 Antwerpen. De Lovelingstraat is een zijstraat van de Kerkstraat.

Kinderen van 6 tot 12 jaar, geboren tussen 2006 en 2012, die minder dan een jaar geleden in België zijn aangekomen, zijn welkom. De school loopt elke weekdag van 9 tot 12, behalve op donderdag want dan is er ‘s namiddags nog een uitstap tot 15u30.

Aanmelden voor de zomerschool gebeurt op zaterdag 30 juni van 9 tot 13 uur in het Atlasgebouw, Carnotstraat 110 in Antwerpen. De kinderen moeten hiervoor zelf aanwezig zijn, zodat we hun taalniveau kunnen testen. De inschrijvingsprijs bedraagt 25 euro per gezin. Graag contant geld meebrengen en een document waaruit de juiste naam van het kind blijkt.